Първи поглед: Новият eSprinter товарен ван Научете първите факти за най-универсалния елекетрически ван на Mercedes-Benz

Невероятно разнообразие.

Две нива на мощност, три варианта на високоволтова батерия и два варианта на дължина. С пробег до 500 км[1][2][3] (WLTP). Електрическият пробег, базиран на симулация с помощта на цикъла WLTP, ще бъде до 400 километра. При шофиране в градски условия е възможен пробег до 500 километра според симулации, базирани на градския цикъл WLTP.

Екстериор

Здрава основа, с невероятен брой възможности.

​Приспособете новия eSprinter точно към Вашия бизнес и цел. Опциите за това са по-обширни, отколкото във всеки електрически ван на Mercedes-Benz преди това. Две дължини, три варианта батерии и голям полезен товар правят новия eSprinter привлекателен избор за различни задачи.

3 варианта на високоволтовата батерия

Изберете измежду трите варианта на батерията - 56, 81 или 113 kWh използваем капацитет, за да намерите най-добрия баланс на пробег полезен товар и цена за Вашите нужди.

Предварителна климатизация

Насладете се на приятна температура в купето, когато започнете пътуването си. Ако желаете, предварителната климатизация може да охлажда или отоплява автомобила по време на процеса на зареждане, така че пълният заряд на батерията да е наличен, когато пътуването започне.

Бързо зареждане 115 KW

Заредете високоволтовата батерия на Вашия автомобил супер бързо с до 115 kW[1] и увеличете пробега без дълго чакане.

Интериор

Открийте възможностите на MBUX.

​Новият eSprinter е впечатляващ и по отношение на дигитализацията и инфотейнмънт: иновативно потребителско изживяване на Mercedes-Benz (MBUX) с най-новото поколение софтуер, познат досега само от леките автомобили на Mercedes-Benz. Множество функции и услуги Ви подкрепят в ежедневието Ви с електрически автомобил.

Навигация с Electric Intelligence

Оптимизирано навигиране за електрически ванове: изчисляването на маршрута взема предвид текущия разход, както и маршрута, и интелигентно изчислява спиранията за зареждане по маршрута.[1]

Мултифункцуионален волан

С мултифункционалния волан бордовият компютър, функциите на автомобила и мултимедийните системи могат да се управляват удобно чрез бутони Touch Control или обикновени бутони, без да сваляте ръцете си от волана.

Мултимедийна система MBUX с 10,25-инчов сензорен екран

С MBUX получавате интелигентна мултимедийна система, която можете да управлявате чрез сензорен екран, сензорни бутони за управление на мултифункционалния волан или гласово управление с „Hey Mercedes“.

​Задвижване

Проектиран за ефективност.

Новият eSprinter е създаден, за да дава енергия на пътя. Новоразработеното електрическо задвижване осигурява постоянно висока мощност и висока ефективност. Мощната система за рекуперация възстановява енергията при отпускане на педала на газта - за да отговаря на ситуацията на шофиране.

Интелигентна рекуперация  DAUTO

С интелигентната рекуперация DAUTO, автомобилът самостоятелно настройва силата на рекуперация според пътната обстановка.

Електромотор 100 kW[1]

Висока ефективност за ежедневна употреба: точно това, за което е предназначен електрическият мотор с пикова мощност 100 kW (136 к.с.).


Електромотор 150 kW[1]

Възпозлвайте се от мощното електрическо задвижване на Вашия еSprinter.