Въведение
Екстериор
Размери
Интериор
Оборудване
Видео
Връзка с нас
  Lorándite red
  Arctic white
  Nosean Blue
  Magnetic Grey
  Limonite Yellow Metallic
  Loparite Black Metallic
  Chromite Gray Metallic
  Helvite Silver Metallic
  Cavansite Blue Metallic
  Товарен ван еCitan
  На цена от 78 100 лв с ДДС
  Екстериор Атрактивно ново попълнение
  LeftRight

  Екстериорни акценти

  Close X
  Следващ
  Предишен
   Фарове LED High Performance Фаровете LED High Performance Ви осигуряват повече безопасност на тъмно и отличителен външен вид.
   Допълнително оборудване.
   Външни огледала с електрическо прибиране и регулиране Електрически регулируемите, сгъваеми и отопляеми външни огледала могат да предотвратят повреда на корпусите при тесни пространства.
   Пакет Exterior Dynamic С пакета Exterior Dynamic можете да придадете на Вашия автомобил индивидуален, динамичен характер.
   Допълнително оборудване.
   Брони в цвета на купето Придайте още по-превъзходен вид на Вашия автомобил с предна и задна броня, лакирани в цвета на автомобила.
   Допълнително оборудване.
   Предни фарове за мъгла с LED технология Предните фарове за мъгла с LED технология могат да спомогнат за подобряване на видимостта при лоши метеорологични условия.
   Допълнително оборудване.
   Прозорец на задната врата със система за измиване Прозорецът на задната врата или прозорците на задните врати със система за измиване ви дават по-добра видимост назад, което улеснява маневрирането и движението на заден ход.
   Допълнително оборудване.

   Достъп и товарене

   Close X
   Следващ
   Предишен
    Плъзгаща се врата, отляво и отдясно Плъзгащите се врати от двете страни на автомобила осигуряват по-голяма гъвкавост при товарене и разтоварване. Плъзгащите се врати не заемат място при отваряне, така че водачът може да влезе дори в по-тесни места за паркиране.
    Допълнително оборудване.
    Задна врата тип клапа Задната врата тип клапа на Вашия автомобил може да се отвори нагоре до ъгъл от прибл. 90°. Това Ви осигурява достатъчно място за товарене и разтоварване. Монтираният прозорец подобрява видимостта Ви назад.
    Допълнително оборудване.
    Двукрила задна врата с прозорец, 180° Широко отварящите се двукрили задни врати с асиметрично разделение улесняват товаренето и разтоварването на неудобни, обемни предмети. Нещо повече, те пропускат повече светлина вътре, като по този начин подобряват видимостта при движение на заден ход и маневриране.
    Допълнително оборудване.
    Двукрила задна врата без прозорец, 180° Двукрилата задна врата с асиметрично разделение предлага голям ъгъл на отваряне и улеснява товаренето и разтоварването на обемисти товари – дори в тесни пространства, на товарни рампи и при използване на мотокари.
    Теглително-прикачно устройство за ремарке с фиксирана сферична глава Теглително-прикачно устройство за ремарке, Ви позволява да теглите товари до определеното максимално тегло. За още по-голяма безопасност, Асистентът за стабилност на ремаркето също е заводски заложен в ESP системата.
    Допълнително оборудване.
    Теглително-прикачно устройство за ремарке с ниска сферична глава С помощта на теглителното-прикачно устройство за ремарке с ниска сферична глава, можете да отворите задните врати на Вашия автомобил, дори когато има закачено ремарке. За още по-голяма безопасност, Асистентът за стабилност на ремаркето също е заводски заложен в ESP системата.
    Допълнително оборудване.
    Напречна греда за теглително-прикачно устройство за ремарке Напречната греда за теглително-прикачно устройство на ремаркето позволява дооборудване с теглително-прикачно устройство.
    Допълнително оборудване.

    Линии на оборудване

    Close X
    Следващ
    Предишен
     eCitan BASE[1] • 40,6 см (16 цола) стоманени джанти с капачки на болтовете
     • Динамичнa радиаторна решетка с централно позиционирана звезда на Mercedes
     • Халогенни фарове с LED дневни светлини
     • Двукрила задна врата, отваряща се на 180°, без прозорец
     eCitan PRO[1] • 40,6 см (16 цола) колела с дизайн с 5 двойни спици (стандартна дължина на автомобила) или • 40,6 см (16-цола) стоманени джанти с капачки на болтовете (дълга база)
     • Дръжки на вратите и капак на релсата на плъзгащата се врата, лакирани в цвета на автомобила
     Технически данни Технически данни и размери на
     товарен ван eCitan.
     LeftRight
     LeftRight
     Следващ
     Предишен
      Товарна дължина 1806 mm
      Товарна площ 2.35 m²
      Товарен обем 2.9 m³
      Полезен товар до 520 kg
      LeftRight
      Следващ
      Предишен
       Товарна дължина 2170 mm
       Товарна площ 2.9 m²
       Товарен обем 3.7 m³
       Полезен товар до 722 kg
       Интериор Позната среда, ново преживяване.
       LeftRight

       Итериорни акценти

       Close X
       Следващ
       Предишен
        Кожен волан Коженият волан облагородява външния вид на кокпита. Приятната на допир кожена тапицерия осигурява добър захват, а ергономията на волана осезаемо повишават комфорта.
        Допълнително оборудване.
        Автоматична климатична система THERMOTRONIC Климатичната система THERMOTRONIC с 2 климатични зони предлага индивидуални настройки на комфорта при климатизиране за водача и пътника. Температурата, въздушният поток и разпределението на въздуха могат да се управляват автоматично с натискане на бутон, а температурата за водача и пътника съответно се настройват индивидуално.
        Допълнително оборудване.
        Мултимедийна система MBUX с вкл. навигация и DAB радио Интуитивно контролирана мултимедийна система MBUX: с интелигентни навигационни функции, гласово управление чрез „Hey Mercedes“, широка гама от интерфейси и обширна информация и развлечения от интегриране на смартфон до DAB цифрово радио приемане.
        Допълнително оборудване.
        Безжично зареждане на мобилни устройства Със системата за безжично зареждане за мобилни устройства можете удобно да зареждате смартфони, които поддържат индуктивно зареждане по време на пътуване: зареждане без кабели, преходници и стойки– и независимо от марката и модела.
        Допълнително оборудване.
        Пакет интериорен дизайн Атрактивни детайли в черен гланц и хром – Пакетът за интериорен дизайн подобрява визуално интериора на Вашия автомобил и съчетава функционалност със страхотен външен вид по характерен начин.
        Допълнително оборудване.

        Кокпит и товарно отделение

        Close X
        Следващ
        Предишен
         Сгъваема преградна решетка Стоманената решетка за защита на товара може да предпази водача и спътника от товара. Ако се транспортират много дълги предмети, решетката може да се премести на 90° от страната на водача.
         Допълнително оборудване.
         Осветление на товарното отделение с LED технология Осветлението на товарното отделение използва LED технология и осигурява добро осветяване, като по този начин позволява по-добра ориентация в тъмното и по-добра видимост при товарене и разтоварване на Вашия автомобил.
         Допълнително оборудване.
         Дървен под Дървеният под с 9 мм дебелина, изработен от многослоен залепен и компресиран шперплат, предпазва пода на товарното отделение на Вашия автомобил от повреди. Почиства се лесно и подобрява топло- и звукоизолацията.
         Допълнително оборудване.
         Облицовка на страниците (шперплат) Дървената облицовка на товарното отделение предпазва ламаринените повърхности до рамката на тавана от повреди, причинени, например, от плъзгащи се товари. Облицовката също така улеснява почистването на товарното отделение и подобрява топло- и звукоизолацията. Облицовката е на страничните стени, както и на плъзгащите се и задните врати.
         Допълнително оборудване.
         Премиум облицовка на интериора Премиум версията на вътрешната облицовка може да защити вътрешните стени на товарното отделение или отделението за пътници от повреда и визуално подобрява интериора.
         Допълнително оборудване.
         Синтетичен под в товарния отсек Подът на багажното отделение е защитен от синтетична подложка в матово черно и по този начин е звуко- и топлоизолиран. Синтетичната повърхност прави пода на товарното отделение особено лесен за почистване.
         Допълнително оборудване.
         Плътна преградна стена Непрекъснатата преграда между пространството на водача и товарното отделение във Вашето превозно средство улеснява правилното закрепване на товара заедно с халките за закрепване на пода на товарното отделение. Преградата може да предпази Вас и Вашия спътник от плъзгащи се товари и също така осигурява бариера срещу шум и мръсотия.
         Преградна стена с прозорец Разделителната стена с между пътническото отделение и товарния отсек с два прозореца Ви дава възможност за визуална проверка на товара. Заедно с халките за закрепване на пода на товарното отделение, това помага за правилното фиксиране на товара.
         Допълнително оборудване.
         Двуместна пасажерска седалка Място за трима на първия ред. Двуместната седалка осигурява допълнително място в центъра. И двете места имат триточкови предпазни колани и регулируеми облегалки за глава. Централната облегалка също може да се сгъне отделно и може да се използва като подлакътник или като работна повърхност, когато автомобилът е неподвижен.
         Допълнително оборудване.
         Сгъваема седалка за пътника Сгъваемата седалка на пътника прави автомобила още по-гъвкав. Това е така, защото облегалката на тази седалка може да се сгъне, за да се увеличи площта на товарното отделение.
         Допълнително оборудване.
         Подлакътник с отделение за вещи Подлакътникът с отделение за вещи отдолу се намира между седалката на водача и седалката на спътника и осигурява допълнително практично пространство за вещи.
         Допълнително оборудване.
         Отделение за вещи над арматурното табло Отделението за вещи с капак предлага практична опция за съхранение директно върху арматурното табло. Има интегриран USB-C порт, който можете да използвате за зареждане на мобилни устройства.
         Допълнително оборудване.
         Стойка за телефон Със стойката за смартфон над арматурното табло Вашият мобилен телефон има фиксирано място, докато шофирате, а Вие имате добра видимост към него, без да се разсейвате значително от трафика.
         Допълнително оборудване.

         Линии на оборудване

         Close X
         Следващ
         Предишен
          eCitan BASE[1] • Арматурно табло с пикселно-матричен дисплей
          • Предни електрически стъкла
          • Предварителна инсталация на радио с активиран DAB
          • Предварителна климатизация
          • Централна конзола с две поставки за чаши и отделение за вещи с противоплъзгаща и шумопотискаща подплата
          • Плътна преградна стена
          eCitan PRO[1] • MB Аудио система с DAB
          • Автоматична система за климатизация THERMOTRONIC
          • Предни електрически прозорци
          • Подлакътник с отделение за вещи
          • Затворена жабка от страната на пътника
          • Пластмасово подово покритие в товарното отделение
          • Вътрешно осветление и осветление на товарното отделение с LED технология
          Оборудване Акценти в оборудването на
          товарен ван eCitan.
          LeftRight

          Технология

          Close X
          Следващ
          Предишен
           Електромотор 90 kW Високоефективният електродвигател, доставящ максимална мощност от 90 кВт (122 к.с.) и въртящ момент до 245 Nm, ще Ви впечатли със своята забележителна теглителна сила и приятно плавен ход.
           Високоволтова батерия (45 kWh) Високоволтовата акумулаторна система с капацитет от 45 кВч предлага голям пробег - без да ограничава пространството в автомобила.
           Избор на нива на рекуперация С помощта на две програми за задвижване и три нива на рекуперация, Вие определяте по време на пътуването до каква степен шофирането да бъде настроено към ефективност и с колко Вашият автомобил да намали скоростта, когато свалите крака си от педала на газта.
           Автоматична скоростна кутия за електрическо задвижване Без никакво ръчно превключване, автоматичната скоростна кутия е специално пригодена за шофиране с по-дълъг пробег и ефективни нива на рекуперация.
           Предварителна климатизация Благодарение на предварителната климатизация, в купето Ви очаква приятна температура. Чувствително повишение на комфорта, особено ако навън е много горещо или студено.
           Допълнително оборудване.

           Дигитални опции

           Close X
           Следващ
           Предишен
            Предварителна инсталация за Remote & Navigation Services Предварителната инсталация за Remote & Navigation Services[4] осигурява техническите предпоставки за използването на цифрови екстри, създадени изключително за eVans. Те включват и предварителна климатизация, благодарение на която можете да започнете пътуването си с приятна температура.
            Допълнително оборудване.
            Предварителна инсталация за Remote Services Plus С предварителната инсталация за Remote Services Plus [4] Вие можете да използвате още по-добре и по-гъвкаво Вашето превозно средство. Възползвате се от широк набор от цифрови екстри, които правят ежедневието Ви с автомобила по-безопасно, по-удобно, по-лесно за планиране и следователно по-ефективно.
            Допълнително оборудване.
            Предварителна инсталация за Live Traffic Information Не искате да губите време в задръствания, а да поемете по най-добрия маршрут, за да пристигнете възможно най-бързо. Предварителната инсталация за Live Traffic Information [4] осигурява техническите изисквания за приемане на актуална и точна информация за трафика за оптимално динамично насочване по маршрута и точно изчислени часове на пристигане.
            Допълнително оборудване.
            Предварителна инсталация за Mercedes me Предварителната инсталация за Mercedes me [4] Ви дава достъп до много функции: от полезни услуги за безопасност и поддръжка до набор от навигационни функции. Те предлагат по-голяма безопасност, по-високи нива на комфорт и дори повече свързаност, улеснявайки ежедневието с Вашия автомобил.
            Допълнително оборудване.
            Мултимедийна система MBUX с вкл. навигация и DAB радио Интуитивно контролирана мултимедийна система MBUX: с интелигентни навигационни функции, гласово управление чрез „Hey Mercedes“, широка гама от интерфейси и обширна информация и развлечения от интегриране на смартфон до DAB цифрово радио приемане.
            Допълнително оборудване.
            Разширени MBUX функции Използвайте времето, което прекарвате в автомобила си по-ефективно от всякога. Благодарение на изкуствения интелект и разширените функции на MBUX (Mercedes-Benz User Experience), мултимедийната система се адаптира към Вашите лични желания и предпочитания. Просто кажете „Хей, Мерцедес“ и MBUX очаква Вашите инструкции.
            Допълнително оборудване.
            Мултимедийна система MBUX с DAB радио С MBUX (Mercedes-Benz User Experience) се наслаждавате на красотата и интелигентността на цифрова, интуитивно управлявана и разширяема мултимедийна система. Благодарение на различните си интерфейси и големия сензорен екран, тя предлага множество комуникационни и информационно-развлекателни функции, вариращи от интегриране на смартфон до цифрово радио (DAB).
            Допълнително оборудване.
            Пакет Навигация С Пакет Навигация [4] MBUX мултимедийната система във Вашия автомобил може да се превърне в напълно функционална навигационна система, за да направи всяко пътуване по-спокойно благодарение на интелигентното насочване по маршрута. Тя използва бърза навигация на твърдия диск и актуални онлайн данни, за да Ви отведе бързо до Вашата дестинация.
            Допълнително оборудване.
            Пакет Навигация Плюс Пакетът Навигация Plus разширява навигационната система, като включва полезни навигационни услуги [4] , които предоставят ценна информация, докато сте в движение и опростяват навигацията. Неговите акценти включват например показване на свободни места за паркиране в близост на сензорния екран на Вашата мултимедийна система.
            Допълнително оборудване.
            Навигация Благодарение на навигационната система, интегрирана в мултимедийната система MBUX, достигането до Вшата дестинация е изключително лесно. Спестете време благодарение на бързата навигация Mercedes-Benz с гъвкаво въвеждане чрез сензорно управление или гласово въвеждане. Тази интелигентна система Ви насочва надеждно до Вашата дестинация, използвайки както местна, така и актуална онлайн информация.
            Допълнително оборудване.
            3 години безплатна актуализация на карти Предоставянето на безплатни актуализации на карти [4] за 3 години гарантира, че Вашата навигационна система може да развие пълния си потенциал. В допълнение, актуализираните карти Ви предлагат по-добра ориентация по време на движение. Тази услуга е специфична за превозното средство и е валидна 3 години след първоначалната регистрация.
            Допълнително оборудване.
            Смартфон интеграция Смартфон интеграцията свързва Вашия мобилен телефон с мултимедийната система чрез Apple CarPlay® или Android Auto®. По този начин се радвате на удобен достъп до най-важните приложения на Вашия смартфон. Освен това можете бързо и лесно да използвате приложения на трети страни като Spotify.
            Допълнително оборудване.

            Зареждане

            Close X
            Следващ
            Предишен
             Бързо зареждане AC 22 kW / DC 75 kW Благодарение на максимална мощност за зареждане с постоянен ток от 75 кВт [3] и изходна мощност за зареждане с променлив ток до 22 кВт, можете да се насладите на голяма гъвкавост при зареждане на Вашата високоволтова батерия: като използвате CCS букса на превозно средство (Combo 2), можете да зареждате своя Mercedes както в wallbox и зарядни станции със системи за зареждане с променлив ток, така и в станции за бързо зареждане с постоянен ток.
             Допълнително оборудване.
             Зареждане AC 11 kW Със системата за зареждане с променлив ток можете бързо и лесно да заредите автомобила си с до 11 кВт (3-фазен ток). Това позволява зареждане в wallbox, различни обществени станции за зареждане и битови контакти. Буксата за зареждане се намира зад звездата на Mercedes в центъра на радиаторната решетка.
             Mercedes-Benz Wallbox Home Wallbox [4]5] с мощност на зареждане до 22 кВт [6] зарежда батерията на eCitan около 4 пъти по-бързо, отколкото би било възможно в обикновен домакински контакт. Съвместим е с всички електрически превозни средства с връзка тип 2.
             Гъвкава система за зареждане Удобно, безопасно и ефикасно зареждане – навсякъде и по всяко време: с този удобен комплект, състоящ се само от един кабел и различни адаптери, винаги разполагате с правилното решение за зареждане под ръка.[5]
             Независимо дали желаете да използвате електрически контакт или обществена станция за зареждане. Попитайте Вашия оторизиран дилър на Mercedes-Benz за повече информация.

             Driver Assistance

             Close X
             Следващ
             Предишен
              Пакет Активна безопасност Пакетът Активна безопасност [7] включва 4 асистиращи системи за водача, които Ви улесняват и правят пътуването по-безопасно. Той включва Активен спирачен асистент, Асистент за сляпа зона, Активен асистент за следене на пътната лента и Асистент за лимит на скоростта. Пакетът включва също и Асистент за разпознаване на пътни знаци в комбинация с Пакет Навигация.
              Допълнително оборудване.
              Активен спирачен асистент Активният спирачен асистент [7] може да подпомогне предотвратяването на злополуки с движещите се отпред автомобили и с пресичащи пешеходци, както и да намали последиците от злополуката.
              Допълнително оборудване.
              Асистент за мъртва зона С Асистента за мъртва зона [7] Вие сте в безопасност на пътя, особено при смяна на платното. Той използва радарна технология за наблюдение на зоната, която не е покрита от външните огледала. Чрез визуални и звукови предупреждения той може да Ви предупреди за потенциален страничен сблъсък с други участници в движението.
              Допълнително оборудване.
              Активен асистент за поддържане на пътната лента Активният асистент за поддържане на пътната лента [7] може да помогне за предотвратяване на инциденти поради неволно напускане на лентата, в която се движи превозното средство. Ако системата установи, че превозното средство е излязло от лентата си на движение, тя предупреждава водача чрез пулсираща вибрация в кормилното управление. Това подканва водача да се върне в правилната лента.
              Допълнително оборудване.
              Асистент за ограничаване на скоростта Асистентът за ограничаване на скоростта [7] Ви помага при спазването на ограниченията на скоростта. Където е възможно, системата показва каква е допустимата скорост: използва камерата, за да разпознае текущото ограничение на скоростта и го показва на арматурното табло.
              Допълнително оборудване.
              Асистент за разпознаване на пътни знаци Асистентът за разпознаване на пътни знаци [7] Ви помага да спазвате ограниченията на скоростта и други забрани. Това повишава безопасността Ви на пътя.
              Допълнително оборудване.
              Асистент за дълги светлини Асистентът за дълги светлини [7] автоматично включва и изключва дългите светлини в зависимост от пътната обстановка и по този начин освобождава водача от необходимостта ръчно да превключва между дълги и къси светлини.
              Асистент при страничен вятър Асистентът при страничен вятър [7] своевременно идентифицира изместване от пътната лента, причинено от силни странични пориви на вятъра, и подпомага водача да остане в пътната лента. Тъй като внезапно изместване от пътната лента на автомобила може да задейства непремерени реакции на водача.
              ATTENTION ASSIST ATTENTION ASSIST [7] своевременно предупреждава водача за умора и задрямване. Системата допринася за пътната безопасност, особено при шофиране през нощта и на дълги маршрути. Дисплеят на ATTENTION ASSIST се появява на арматурното табло между оборотомера и скоростомера.
              Асистент при потегляне Асистентът при потегляне по наклон [7] нагоре може да улесни потеглянето по наклон, като за кратко предотвратява връщането на автомобила по инерция назад.

              Safety

              Close X
              Следващ
              Предишен
               Алармена система против кражба Алармената система против кражба (ATA) предлага висока защита срещу кражба на превозно средство и товар. Алармената система против кражба се активира автоматично, когато се задейства дистанционното управление за безключов достъп на системата за централно заключване. Алармата се включва веднага щом една от вратите бъде отворена или отключена отвътре, когато е активирана.
               Допълнително оборудване.
               Система за следене на налягането в гумите Системата за следене на налягането в гумите във Вашия автомобил може да помогне за повишаване на безопасността при шофиране и намаляване на износването на гумите и разхода на гориво.
               Допълнително оборудване.
               Система за спешни повиквания Mercedes-Benz Системата за спешни повиквания на Mercedes-Benz може да спести време при спешни случаи. С помощта на комуникационен модул със собствена SIM карта се инициира автоматично спешно повикване след инцидент, като по този начин потенциално се намалява времето преди аварийните служби да пристигнат на мястото. Алтернативно, спешно повикване може да се задейства ръчно, за да се извика помощ.
               Допълнително оборудване.
               Шест въздушни възглавници В случай на сблъсък предните въздушни възглавници могат да предпазят главата и горната част на тялото на водача и пътниците на предната седалка. Помагат и за стабилизиране на цялото тяло. По този начин те осигуряват високо ниво на защита; намаляване както на риска, така и на тежестта на наранявания на главата, лицето и гърдите.

               Comfort

               Close X
               Следващ
               Предишен
                KEYLESS-GO Благодарение на KEYLESS-GO, ключът за автомобила Ви може да остане в джоба Ви. Вашето превозно средство Ви разпознава като собственик и го отключва, когато се приближите или когато натиснете бутона на дръжката на вратата - без да е необходимо да държите ключа в ръка.
                Допълнително оборудване.
                Пакет светлини Безопасността при шофиране на тъмно и при условия с лоша видимост може да бъде чувствително подобрена от Пакет светлини. Освен това той придава на екстериора на Вашия автомобил още по-привлекателен и поразителен външен вид.
                Допълнително оборудване.
                Пакет паркиране Трудно би било да направите паркирането по-безопасно и по-удобно от това – Пакетът за паркиране съчетава предимствата на Активния асистент за паркиране с допълнителния поглед, осигурен от камера за заден ход. Може дори да Ви помогне да намерите място за паркиране, както и при влизане или излизане от него.
                Допълнително оборудване.
                Камера за заден ход Камерата за заден ход Ви подпомага при паркиране и маневриране. Осигурява по-голяма безопасност при движение на заден ход и може да Ви помогне да избегнете повреда при паркиране и маневриране.
                Допълнително оборудване.
                Изображение от камерата за заден ход във вътрешното огледало за обратно виждане Тази камера за заден ход показва зоната точно зад автомобила на дисплей във вътрешното огледало за обратно виждане. Това повишава безопасността по време на паркиране и маневриране – особено в натоварен трафик– и съдейства за избягване на щети по автомобила.
                Допълнително оборудване.
                Пакет Комфортни седалки С този пакет Вие и Вашите спътници се наслаждавате на особено комфортно пътуване. Пакетът включва множество елементи, включително отопление на седалката и регулиране на височината за водача и спътника, както и лумбална опора за седалката на водача. Този пакет спомага за увеличаване на комфорта при возене, особено при по-дълги пътувания.
                Допълнително оборудване.
                Отопление на седалката за водача и пътника Висок кофморт, особено през по-студените месеци: отоплението на седалката загрява бързо студената повърхност на седалката, за да се наслаждавате на приятна температура веднага след качване в автомобила.
                Допълнително оборудване.
                Регулируема височина на седалката на водача Регулируемата по височина седалка на водача с лумбална опора позволява заемането на ергономична, удобна за гърба позиция на седене. Освен дължината на седалката и ъгъла на облегалката, сега можете също да регулирате височината на седалката и лумбалната опора индивидуално, за да отговарят на Вашите нужди.
                Допълнително оборудване.
                Темпомат Темпоматът[7] облекчава напрежението, като поддържа предварително избрана скорост, без да е необходимо да натискате педала на газта. Шофирането с постоянна скорост улеснява и Ви помага да пестите гориво.
                Допълнително оборудване.
                Отопление на волана Приятна топлина чак до върховете на пръстите - преимущество, особено в студените дни. Директният контакт загрява ръцете особено бързо, което повишава комфорта и безопасността при управление. В допълнение, точковото отопление може да има положителен ефект върху пробега в сравнение с отоплението на въздуха.
                Допълнително оборудване.

                Юридически отказ от отговорност:

                - Консумацията и пробегът са определени на базата на Директива (ЕС) 2017/1151. Разходът на електрическа енергия и пробегът зависят от конфигурацията на автомобила.

                - Време за зареждане от 10 до 80% на DC зарядна станция със захранващо напрежение 400 волта,минимален ток 500 A.

                - Стойности за номинална мощност и номинален въртящ момент съгласно Директива (ЕО) № 715/2007 и измененията.

                [1] Изображенията може да показват допълнителни елементи от специално оборудване.

                [2] Маркираните компоненти са дигитални екстри. За да използвате тези дигитални екстри, трябва да имате личен Mercedes me ID и също така да приемете Условията за използване на дигитални екстри. Освен това превозното средство трябва да бъде сдвоено със съответния потребителски акаунт. След изтичане на първоначалния срок дигиталните екстри могат да бъдат подновени срещу заплащане, при условие че все още се предлагат за съответното превозно средство към този момент. Първото активиране на цифровите екстри е възможно в рамките на 1 година от първоначалната регистрация или операция от клиента, което от двете настъпи първо.

                [3] Макс. DC зареждане

                Максимална мощност на зареждане в DC зарядна станция с 400 волта захранване, 300 A ток; максималният капацитет на зареждане зависи от различни фактори, като околна температура и температура на батерията и състоянието на зареждане на батерията при стартиране на зареждането.

                [4] За да използвате дистанционните функции на Mercedes Benz Wallbox и да получавате актуализации по въздуха, е необходимо приложението Mercedes me, личен Mercedes me ID и съгласие с условията за използване на дигитални екстри. За да получавате актуализациите по въздуха, трябва да се съгласите със съответната актуализация в приложението Mercedes me или да дадете общо съгласие в приложението Mercedes me, за да получавате всички бъдещи актуализации.

                [5] Не се доставя с автомобила.

                [6] 22 kW зареждане може да изисква подходящо специално оборудване „AC система за зареждане (AC зареждане 22 kW)“ в зависимост от производителя и превозното средство. Ако това не е така, автомобилът се зарежда автоматично с максималната възможна мощност на зареждане. Максималната мощност на зареждане на зарядната станция трябва да бъде адаптирана към инсталацията нагоре по веригата (напречно сечение на кабела и защита).

                [7] Системите за помощ и безопасност на водача са само помощни средства и не Ви освобождават от отговорността Ви като водач. Моля, обърнете внимание на информацията в ръководството на потребителя и системните ограничения, които са описани там.

                Изживейте го на пътя Запитване за оферта за електрически товарен ван eCitan Моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.
                Горепосочените лични данни се събират и използват изключително за целта и във времето, необходимо за обработка/изпълнение на искането/запитването и няма да бъдат използвани за други цели.
                Ако желаете Вашите лични данни да бъдат използвани за следните цели, моля, дайте ни Вашето съгласие:
                Повече информация относно защитата на личните Ви данни и правата, произтичащи от тях, можете да намерите на страницата:

                Защита на личните данни