Въведение
Екстериор
Размери
Интериор
Оборудване
Видео
Връзка с нас
  Jupiter Red
  Steel Blue
  Pebble Grey
  Arctic White
  Granite Green
  Light Ivory
  Graphite Grey
  Hyacinth Red Metallic
  Rock Crystal White
  Obsidian Black
  Brilliant Silver
  Selenite Grey
  Пътнически ван eVito Tourer
  На цена от 151 400 лв с ДДС
  Екстериор Привлекателен дизайн. Излъчване на Mercedes-Benz.
  LeftRight

  Екстериорни акценти

  Close X
  Следващ
  Предишен
   Хромирана радиаторна решетка Атрактивните хромирани апликации върху ламели придават на радиаторната решетка впечатляващ вид. Допълнително оборудване.
   Пакет огледала Vito Може да повиши безопасността при шофиране чрез затъмняване на вътрешни и външни огледала и електрически сгъваеми външни огледала. Допълнително оборудване.
   LED интелигентна светлинна система Адаптивните LED фарове се завъртат автоматично вертикално и хоризонтално в зависимост от ситуацията на шофиране. Допълнително оборудване.
   Проекция на логото на марката За особено стилен, ексклузивен външен вид, логото на марката е проектирано на пода до отворените странични врати. Допълнително оборудване.
   Външен динамичен пакет Пакетът DYNAMIC Exterior подобрява спортния характер на автомобила и го прави по-индивидуален. Допълнително оборудване.

   Достъп и товарене

   Close X
   Следващ
   Предишен
    Електрически задвижвани плъзгащи се врати The electrical operation allows opening and closing of the sliding door at the touch of a button, without the driver having to get out or the passengers having to touch the sliding door. This means a significant increase in comfort, especially when the sliding door is used frequently.
    Optional equipment.
    Лява плъзгаща се врата The sliding door on the left-hand side offers additional access to the vehicle. This makes loading and unloading and getting in and out of the vehicle faster and more flexible, for example in cramped traffic situations in the city centre.
    Optional equipment.
    Задна врата Благодарение на големия отвор на товарното отделение, вратата на багажника също така позволява лесно товарене и разтоварване на обемисти предмети и багаж. Хромираната звезда на Mercedes, разположена в центъра на вратата на багажника, подобрява дизайна на задната част.
    Задна двукрила врата, отваряща се на 180 градуса, без прозорец Двукрилата задна врата улеснява товаренето и разтоварването на обемисти товари благодарение на големия ъгъл на отваряне. Мотокарите могат дори да се движат точно до превозното средство, защото двете симетрични врати се отварят на до 180°. Допълнително оборудване.
    Прозорец на задната врата/задна врата със система за измиване/почистване Прозорецът на вратата на багажника предоставя на водача изглед назад. Задното стъкло може да се почиства с помощта на системата за измиване/почистване, за да се запази видимостта назад дори при лоши метеорологични условия.
    Парапет на покрива Рейлингът на покрива, боядисан в черно, позволява транспортирането на допълнителен товар върху покрива на автомобила и придава индивидуален вид на автомобила. Парапетът на покрива е с максимална товароносимост до 100 кг и височина 48 мм. Съответните основни носачи и съответните аксесоари могат да бъдат поръчани чрез аксесоари на Mercedes-Benz. Допълнително оборудване
    Пакет за зареждане Пакетът Topload позволява лесно и сигурно транспортиране на стълба върху покрива на автомобила. Стълбата може да се натовари бързо и да се закрепи сигурно с помощта на основния покривен носач, ролка, багажник за стълба и два ремъка за опъване. Допълнително оборудване.
    Носач за парапет Носачът за парапети се използва за бързо и гъвкаво закрепване на различни транспортни решения на Mercedes-Benz, като багажници за ски и сноуборд, багажници за велосипеди или багажници на покрива. Заключващият се носач на парапета е направен от алуминий и е разработен, за да пасне перфектно на купето на автомобила. Допълнително оборудване.

    Линии на оборудване

    Close X
    Strapline Content
    Технически данни Технически данни и размери на
    пътнически ван eVito Tourer.
    LeftRight
    LeftRight
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Technical Data
    LeftRight
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Technical Data
    LeftRight
    Следващ
    Предишен
     Следващ
     Предишен
      LeftRight
      Следващ
      Предишен
       Следващ
       Предишен
        Strapline
        Следващ
        Предишен
         Интериор Функционалността среща комфорта.
         LeftRight

         Итериорни акценти

         Close X
         Следващ
         Предишен
          Дигитално вътрешно огледало за обратно виждане Електрическото управление позволява отваряне и затваряне на плъзгащата се врата с натискане на бутон, без водачът да излиза или пътниците да докосват плъзгащата се врата. Това означава значително повишаване на комфорта, особено когато плъзгащата се врата се използва често. Допълнително оборудване.
          Отопление на седалка за шофьор Електрическото отопление на седалките загрява студените седалки веднага след включване, подобрявайки както комфорта при седене, така и благосъстоянието през студения сезон или студените нощи.
          Кожен волан Коженият волан внася ексклузивност в интериора и добавя визуална стойност към пилотската кабина. Приятното кожено покритие осигурява добър захват, а ергономично оформеният ръб на волана осезаемо повишава комфорта. Допълнително оборудване.
          Двойна поставка за чаша в центъра на пилотската кабина Двойната поставка за чаша е практичен начин за съхранение на напитки. Той се намира в центъра на пилотската кабина и е лесно достъпен за водача и пътника до него. Допълнително оборудване.
          Автоматичен климатроник THERMOTRONIC Автоматичният климатроник THERMOTRONIC подобрява климатичния комфорт във вашия автомобил и поддържа водачите да се чувстват във форма, особено когато шофират при високи външни температури. Той автоматично контролира температурата, въздушния поток и разпределението на въздуха в две климатични зони, така че водачът и пътникът до него да се чувстват еднакво комфортно в различните си предпочитани климатични условия. Допълнително оборудване.
          Седалка за 2-ма пътници Двуместната седалка пейка на 1-ви или 2-ри ред на купето осигурява удобно място за 2-ма души. Седалките имат интегрирани триточкови предпазни колани и регулируеми на височина облегалки за глава, както и възможност за прибиране под седалката. Допълнително оборудване.
          2-местна луксозна пейка На 2-местната комфортна седалка на първия или втория ред на отделението за пътници 2-ма души се радват на особено удобно сядане. Облегалките на седалките могат да се регулират индивидуално по желание. Седалките имат подлакътници и регулируеми на височина облегалки за глава, както и разполагат с интегрирани триточкови предпазни колани и възможност за прибиране под седалката. И двете седалки разполагат с ISOFIX фиксатори за детски седалки. Допълнително оборудване.
          3-местна седалка пейка 3-местната седалка пейка на 1-ви, 2-ри или 3-ти ред на купето предлага 3 удобни седалки. Всички седалки разполагат с интегрирани триточкови предпазни колани, регулируеми на височина облегалки за глава и ISOFIX точки за закрепване на детска седалка на лявата и средната седалка. Пейката има възможност за прибиране под седалката. Допълнително оборудване.
          3-местна пейка със сгъваема външна седалка Благодарение на седалката за 3 пътника със сгъваема външна седалка, първият ред седалки в купето може да се използва по-гъвкаво. Сгъваемата външна седалка с функция EASY-ENTRY улеснява достъпа отзад, позволявайки сядане на втория ред седалки. Допълнително оборудване.
          3-местна удобна пейка, сгъваема външна седалка На 3-местната комфортна седалка на 1-ви или 2-ри ред на купето, 3-ма души се радват на особено удобно сядане. Ъгълът на облегалката на седалката и височината на облегалката за глава могат да се регулират според индивидуалните изисквания. Външните страни на пейката са с подлакътници. Пътниците могат да се закопчават с интегрирани триточкови предпазни колани на всички седалки. Допълнително оборудване.
          Релса за седалка със система за бързо освобождаване Благодарение на системата от водещи релси със система за бързо освобождаване, седалките и пейките могат да бъдат позиционирани по-гъвкаво. Например те могат да бъдат поставени в комуникативна позиция лице в лице по отношение на пътниците на другите редове седалки. Допълнително оборудване.
          Пакет маса Пакетът Table разполага с много функционални екстри, които правят прекарването на времето в задната част на купето по-приятно. Сгъваемата, подвижна маса може да се използва за хапване, работа или игра. Държачите за чаши, разположени в страничните стени, държат напитките сигурно на място. Освен това мобилните устройства могат да се свързват и зареждат чрез 12 V контакт. Допълнително оборудване.
          Панорамен плъзгащ се покрив Висококачественият панорамен плъзгащ се покрив пропуска изобилие от светлина в интериора на автомобила през голямата си стъклена повърхност, като по този начин придава на автомобила ви светла, приятелска и приятна атмосфера. Плъзгащият се люк може да се отваря електрически отпред и по този начин предлага допълнителна възможност за пропускане на въздух в автомобила. Допълнително оборудване.

          Кокпит и товарно отделение

          Close X
          Следващ
          Предишен
           Пакет Комфорт на седалките С пакета Seat Comfort Package можете да се насладите на още повече комфорт, особено при дълги пътувания: както седалката на водача, така и на пътника отпред разполагат с регулиране на дължината на възглавницата на седалката, както и лумбална опора в 4 посоки. Плюс това, благодарение на високото си ниво на ергономичност, те изпълняват критериите на кампанията Aktion Gesunder Rücken (AGR) eV за по-здрави гръбначни стълбове. Допълнително оборудване.
           Двуместна предна пътническа седалка Двуместната седалка на предния пътник предлага допълнителна седалка в отделението за водача. Всяко от двете места на седалката е оборудвано с триточков предпазен колан, устройство за предупреждение за колан и регулируема по височина облегалка за глава. Пейката има подвижна възглавница за седалка от една част. Допълнително оборудване.
           Вътрешно и амбиентно осветление за Tourer С разширения обхват на осветление, вътрешното и околното осветление подобрява комфорта и безопасността в автомобила и непосредствената му среда. Вътре в автомобила предното осветление на краката и светлините за четене в купето допълнително подобряват качеството на осветлението. Допълнително оборудване.
           Централна конзола с 1-DIN слот Централната конзола има 1 DIN слот за преоборудване на артикули като тахограф, CD багажник или всяко друго 1 DIN устройство. В отвореното отделение за вещи на централната конзола над 1-DIN слота, предмети като документи, документи или ключове могат да бъдат поставени в обсега на водача и пътника отпред. Допълнително оборудване.
           Централна конзола с отделение за вещи В отвореното отделение за вещи на централната конзола в зоната за директен захват на водача и пътника отпред могат да се съхраняват предмети като документи, документи или ключове. Допълнително оборудване.
           Мрежест джоб на облегалката на седалката на водача и пътника Мрежата за съхранение в задната част на седалката на водача или предния пътник предлага на седящия отзад пътник допълнителна възможност за съхранение по време на пътуване - например за списания, карти или подобни предмети. Допълнително оборудване.
           Заключваща се жабка Заключващата се жабка осигурява безопасно съхранение на лични вещи или документи. Заключването се извършва чрез механичен авариен ключ, който е интегриран в електронния ключ на автомобила. Допълнително оборудване.

           Линии на оборудване

           Close X
           Strapline Content
           Оборудване Акценти в оборудването на
           eVito Tourer.
           LeftRight

           Технология

           Close X
           Следващ
           Предишен
            Електрически двигател 150 kW / батерия 60 kWh (използваема) Високоефективният електродвигател със 150 kW (204 к.с.) ще ви впечатли с добра мощност и приятно плавен ход. Допълнително оборудване.
            Електрически мотор 150 kW / батерия 90 kWh (използваема) Високоефективният електродвигател със 150 kW (204 к.с.) ще ви впечатли с добра мощност и приятно плавен ход.
            Високоволтова батерия (60 kWh) Електромобилността може да бъде толкова динамична: с високоволтова батерия с използваем капацитет на батерията от 60 kWh, вие се възползвате от кратки паузи за зареждане – благодарение на възможността за бързо зареждане с постоянен ток като стандарт.
            Високоволтова батерия (90 kWh) Електромобилността може да бъде толкова динамична: с високоволтовата батерия с използваем капацитет на батерията от 90 kWh вие се възползвате от кратки паузи за зареждане благодарение на бърз капацитет за зареждане с постоянен ток, наличен като стандарт.
            Предварителен климатроник Благодарение на климатичния контрол преди влизане ви очаква приятна вътрешна температура, преди да започнете пътуването си. Забележимо подобрение на комфорта, особено ако навън е особено горещо или студено. Предварителният климатроник функционира както когато автомобилът се зарежда, така и без връзка със зарядна точка. Допълнително оборудване.

            Дигитални опции

            Close X
            Следващ
            Предишен
             Предварителна инсталация за отдалечени и навигационни услуги Предварителната инсталация за Remote & Navigation Services [1] създава технически условия за използване на цифрови екстри, разработени изключително за eVans. Те включват и предварителен климатроник, благодарение на който можете да започнете пътуването си в превозно средство с приятна температура. Допълнително оборудване.
             Предварителна инсталация за Remote Services Plus С предварителната инсталация за Remote Services Plus [1] можете да използвате още по-добре и по-гъвкаво вашето превозно средство. Защото можете да използвате широк набор от цифрови екстри, които правят ежедневието ви с автомобила по-безопасно, по-удобно, по-лесно за планиране и следователно по-ефективно. Допълнително оборудване.
             Предварителна инсталация за информация за трафика на живо Не искате да губите време в задръствания – и искате да поемете по най-добрия маршрут, за да пристигнете възможно най-скоро. Предварителната инсталация за информация за трафика на живо[1] създава технически условия за получаване на актуализирана и точна информация за трафика за оптимално динамично насочване по маршрута и точно изчислени часове на пристигане. Допълнително оборудване.
             Аудио 40 Мултимедийната система Audio 40 със сензорен екран и интегрирана навигационна функция ще ви впечатли с разнообразните си комуникационни и инфоразвлекателни възможности. Индикациите и дисплеите на навигационната система с 3D изгледи са привлекателни и лесни за разбиране. Можете да управлявате всички функции по познатия начин с помощта на 17,8 cm (7-инчов) сензорен екран. Допълнително оборудване.
             Аудио 30 Бързо ще оцените мултимедийната система Audio 30 с нейната разнообразна гама от комуникационни и инфоразвлекателни функции. Открояващите се акценти на системата включват интегриране на смартфон, както и аудио стрийминг и работа със свободни ръце чрез Bluetooth®. Можете да управлявате всички функции по познатия начин с помощта на 17,8 cm (7-инчов) сензорен екран. Допълнително оборудване.
             Аудио 10 С Audio 10 можете да слушате повече от радио – можете например да провеждате разговори със свободни ръце или да слушате музика от мобилно устройство. Нещо повече, устройството с един DIN разполага и с Bluetooth® интерфейс и USB C връзка с функция за зареждане. Допълнително оборудване.
             Комуникационен модул (LTE) за цифрови екстри С постоянно инсталирана eSIM комуникационният модул (LTE) за цифрови екстри създава техническите предпоставки за използването на цифровите екстри[1] и ви предлага допълнителна сигурност, комфорт и свързаност. Допълнително оборудване.
             AIRMATIC Независимо дали по магистрала или по изровени писти: с пневматичното окачване AIRMATIC можете да се насладите на особено комфортно, безопасно шофиране и подобрени офроуд възможности, както и още повече спортен дух при по-високи скорости. Допълнително оборудване.
             Основно окачване плюс Базовото окачване Plus съчетава добри характеристики на управление и превъзходна динамика на шофиране с тих ход, за да подобри комфорта на пътниците.

             Зареждане

             Close X
             Следващ
             Предишен
              AC зареждане 11 kW/DC зареждане 50 kW Капацитетът на зареждане от 50 kW[2] ви позволява да зареждате батерията в станции за бързо зареждане с постоянен ток и позволява бързо добавяне на допълнителен обхват. Благодарение на комбинираната система за зареждане (CCS) с CCS гнездо за зареждане (Combo 2), можете също да зареждате автомобила си в стенни кутии с капацитет на зареждане до 11 kW и променлив ток (AC).
              AC зареждане 11 kW/DC зареждане 80 kW Благодарение на максималния капацитет на зареждане с постоянен ток от 80 kW[2] и капацитет на зареждане с променлив ток до 11 kW, можете да се насладите на голяма гъвкавост при зареждане на вашата високоволтова батерия: като използвате CCS гнездото за превозно средство (Combo 2), можете да зареждате вашия Mercedes както на стенни кутии, така и на станции за зареждане със системи за зареждане с променлив ток, както и на станции за бързо зареждане с постоянен ток. Допълнително оборудване.
              AC зареждане 11 kW / DC зареждане 110 kW Мощността на зареждане от 110 kW [2] позволява батерията да се зарежда в станции за зареждане с постоянен ток и бързо да се придобива допълнителен обхват по време на работа. Благодарение на комбинираната система за зареждане (CCS) с CCS гнездо за зареждане (combo 2), автомобилът може да се зарежда и в стенни кутии с до 11 kW мощност и променлив ток. Специално оборудване. AC зареждане 11 kW / DC зареждане 110 kW Мощността на зареждане от 110 kW [2] позволява батерията да се зарежда при DC зареждане
              Mercedes-Benz Wallbox Home Wallbox[3][4] с капацитет на зареждане до 22 kW[5] зарежда батерията на eVito около 4 пъти по-бързо, отколкото би било възможно в домашен контакт. Съвместим е с всички електрически превозни средства с връзка тип 2.
              Гъвкава система за зареждане Удобно, безопасно и ефективно зареждане – навсякъде и по всяко време: с този удобен комплект, състоящ се само от един кабел и множество адаптери, винаги имате подходящото решение за зареждане под ръка.[4] Независимо дали желаете да използвате електрически контакт или обществена станция за зареждане. Попитайте вашия оторизиран дилър на Mercedes-Benz за повече информация.
              Приложение, готово за електричество Готови ли сте за електромобилност? Разберете сами. Безплатното приложение за смартфон показва дали преминаването към електрическо превозно средство би било осъществимо за вас. За тази цел приложението проследява ежедневните ви пътувания с превозно средство – независимо от марката на превозното средство – с помощта на вашия смартфон.

              Driver Assistance

              Close X
              Следващ
              Предишен
               Пакет за помощ Пакетът за подпомагане[6] е интелигентна комбинация от четири системи за подпомагане, които освобождават от напрежението ви по време на шофиране и правят шофирането по-безопасно. Те ви помагат, наред с други неща, да поддържате минимална дистанция от превозното средство отпред, да сте наясно с превозни средства във вашата мъртва зона и да избегнете неволно излизане от лентата. Допълнително оборудване.
               Асистент за поддържане на лентата Асистентът за поддържане на лентата[6] може да ви помогне да предотвратите злополуки поради неволно напускане на вашата лента. Ако системата установи, че автомобилът е излязъл неволно от лентата си, тя предупреждава водача чрез пулсираща вибрация на волана. Това подканва водача да се върне в правилната лента. Допълнително оборудване.
               Active Distance Assist DISTRONIC Базираният на радар Active Distance Assist DISTRONIC[6] автоматично поддържа зададена дистанция до превозните средства, пътуващи отпред, като например освобождава напрежението от вас по магистрали или в трафик със спиране и тръгване. Допълнително оборудване.
               Асистент за мъртва точка Blind Spot Assist[6] с Rear Cross Traffic Alert може да помогне за предотвратяване на злополуки при смяна на лентата или движение на заден ход чрез излъчване на визуални и звукови предупреждения. Ако Blind Spot Assist разпознае превозно средство в мъртвата зона, тя показва предупреждение с червен триъгълник в съответното външно огледало. Допълнително оборудване.
               Активен спирачен асистент Активният спирачен асистент[6] може да ви помогне да предотвратите злополуки с движещи се отпред превозни средства и с пресичащи пешеходци и велосипедисти или да минимизирате последствията от тях. Допълнително оборудване.
               Асистент за дълги светлини Plus Headlamp Assist[6] автоматично включва или изключва фаровете в зависимост от светлинните условия. По-специално, когато светлинните условия се променят бързо, например при шофиране през тунели, системата за подпомагане може да помогне на водача и да повиши безопасността при шофиране. Допълнително оборудване
               Асистент за дълги светлини Plus Благодарение на Highbeam Assist Plus[6] вие се възползвате от възможно най-доброто осветяване на пътното платно по всяко време, без да заслепявате другите участници в движението с дългите светлини. Това прави досадното превключване от къси към дълги светлини и обратно нещо от миналото, така че можете да се концентрирате напълно върху шофирането и пътната обстановка. Допълнително оборудване.
               PRE-SAFE® Системата за превантивна защита на пътниците PRE-SAFE®[6] може да идентифицира потенциално критични ситуации при шофиране на ранен етап и да предприеме защитни мерки. Мерките включват обратимо затягане на предпазните колани на водача и пътника до него, както и затваряне на всички отворени прозорци и покривни системи. Допълнително оборудване.
               Crosswind Assist Crosswind Assist[9] can detect track offset caused by strong crosswind gusts in good time manner and help the driver to stay in lane. A sudden track offset of the vehicle can cause inappropriate steering reactions on the part of the driver.
               ATTENTION ASSIST Системата ATTENTION ASSIST[6] може да помогне за предотвратяване на микросън и следователно повишава безопасността, особено при шофиране през нощта и при дълги пътувания. Системата издава визуално и звуково предупреждение, ако идентифицира типични признаци на сънливост или невнимание, и предлага почивка.

               Safety

               Close X
               Следващ
               Предишен
                Адаптивни стоп светлини В случай на рязко спиране, адаптивните спирачни светлини могат да предупреждават за задния трафик и по този начин да помогнат за предотвратяване на удари отзад. Активира се, когато ESP® разпознае аварийно спиране – в зависимост от спирачното налягане и скоростта.
                GUARD 360° защита на автомобила Защитата на автомобила GUARD 360°[6] съчетава различни функции за сигурност, които подобряват защитата както за вашия автомобил, така и за всички ценности в интериора. Той дава както звуков, така и видим предупредителен сигнал, ако установи взлом или кражба. Допълнително оборудване.
                Пакет за защита против кражба Пакетът за защита против кражба може да ви помогне да защитите автомобила, като задейства визуална и звукова аларма, ако открие риск от кражба. Състои се от алармена система против кражба (ATA), вътрешна защита и защита срещу теглене. Допълнително оборудване.
                Алармена система против кражба Алармената система против кражба (ATA) предлага високо ниво на защита срещу кражба на автомобила и товара. Активира се автоматично при натискане на дистанционното управление на централното заключване. Веднъж активирана, алармата ще се включи веднага щом някоя от вратите бъде отворена или отключена отвътре. Допълнително оборудване.
                Система за спешни повиквания Mercedes-Benz Системата за спешни повиквания на Mercedes-Benz може да спести изключително време при спешни случаи. С помощта на комуникационен модул със собствена SIM карта се инициира автоматично спешно повикване, когато бъде открит инцидент, като по този начин потенциално се намалява времето, необходимо на службите за спешна помощ да пристигнат на мястото. Алтернативно, спешно повикване може да се задейства ръчно, за да се организира помощ.
                Система за звуково предупреждение Системата за звуково предупреждение информира другите участници в движението, като пешеходци и велосипедисти, за електрическото превозно средство и следователно може да помогне за избягване на сблъсъци. При пътуване между 0 и прибл. 30 км/ч се генерира звуков звук, за да се чуе по-лесно електрическият автомобил – например в зони с ограничен достъп на превозни средства.
                Въздушни възглавници за водача и предния пътник Предните въздушни възглавници могат да помогнат за защита на главата и горната част на тялото на водача и пътниците на предната седалка в случай на сблъсък. По този начин те осигуряват висока степен на защита, намалявайки както риска, така и тежестта на нараняванията на главата, лицето и гърдите. Допълнително оборудване.
                Странична възглавница за гръдния кош/таза за водача и пътника отпред Страничната възглавница за гръдния кош/таза може да помогне за защита на гръдния кош и областта на таза на водача или пътника отпред в случай на страничен удар и да намали риска от нараняване. Страничната възглавница се монтира в облегалката на седалката на водача или на предния пътник. Допълнително оборудване.
                Прозоречни възглавници за шофьор и пътник отпред Прозоречните възглавници за водача и пътника отпред предлагат по-високо ниво на защита срещу наранявания на главата и лицето при силен страничен сблъсък. Прозоречните възглавници са разположени в облицовката на покрива от двете страни на автомобила и в случай на открит сблъсък се надуват за милисекунди като завеса с въздушна възглавница пред страничните прозорци. Допълнително оборудване.

                Comfort

                Close X
                Следващ
                Предишен
                 Автоматичен климатроник THERMOTRONIC Автоматичният климатроник THERMOTRONIC подобрява климатичния комфорт във вашия автомобил и поддържа водачите да се чувстват във форма, особено когато шофират при високи външни температури. Той автоматично контролира температурата, въздушния поток и разпределението на въздуха в две климатични зони, така че водачът и пътникът до него да се чувстват еднакво комфортно в различните си предпочитани климатични условия. Допълнително оборудване.
                 Полуавтоматичен климатик TEMPMATIC Полуавтоматичната климатична система TEMPMATIC повишава усещането за благополучие с приятна температура в интериора на автомобила и има важен принос за добрата форма на водача. Климатичната система регулира автоматично вътрешната температура. Допълнително оборудване.
                 Полуавтоматична климатична система TEMPMATIC отзад Полуавтоматичната климатична система TEMPMATIC отзад глези вашите пътници с приятен климатичен комфорт. Температурата, обемът на въздуха и разпределението на въздуха се контролират автоматично в режимите на отопление и охлаждане. Вентилационните отвори са разположени отляво и отдясно на облицовката на тавана. Допълнително оборудване.
                 Отопление на седалката на предния пътник Електрическото отопление на седалките загрява студените седалки веднага след включване и по този начин подобрява комфорта при седене и благосъстоянието през студения сезон или студените нощи. Допълнително оборудване.
                 Камера за заден ход Камерата за заден ход ви помага при паркиране и маневриране, показвайки зоната непосредствено зад автомобила, която не можете да видите директно. В резултат на това могат да се избегнат щети при паркиране и маневриране. В допълнение, динамичните направляващи линии и 180° изглед улесняват ориентирането ви при движение на заден ход. Допълнително оборудване.
                 Пакет Паркинг с камера за заден ход Независимо дали паркирате на успоредно или диагонално място за паркиране, на преден или заден ход, пакетът за паркиране с камера за заден ход ви помага да паркирате и отпаркирате и улеснява маневрирането в тесни пространства. Това може да спести време и нерви, както и да помогне за избягване на ненужни щети при паркиране. Допълнително оборудване.
                 ПАРКТРОНИК PARKTRONIC помага за предотвратяване на повреда на автомобила при паркиране и маневриране. Ако превозното средство се приближава до засечено препятствие, получавате визуални и звукови предупреждения. В зависимост от разстоянието, първо се активират жълтите LED светлини, а с намаляване на разстоянието към тях се присъединяват червени LED светлини и звукови сигнали. Допълнително оборудване.
                 Лумбална опора за шофьорска и предна пътническа седалка 4-посочната лумбална опора поддържа прешлените в лумбалната област, облекчавайки напрежението в гърба. Това е особено приятно при дълги пътувания. Две въздушни възглавници в облегалката на удобната седалка могат да се регулират индивидуално, за да отговарят на предпочитанията на водача или пътника до него и по този начин да поддържат ергономична поза на седене. Допълнително оборудване.
                 Круиз контрол Темпоматът улеснява живота ви, като поддържа предварително избрана скорост, без да е необходимо да натискате педала на газта. Постоянната скорост поддържа енергийно ефективен стил на шофиране. С помощта на интегрирания ограничител на скоростта можете да зададете максимална скорост – за да ви помогне да останете в рамките на ограничението на скоростта, например. Допълнително оборудване.
                 Акустичен пакет С пакета Acoustic Comfort Package вие подобрявате нивото на шума в интериора на автомобила и следователно повишавате комфорта при шофиране. За тази цел вратите са снабдени с допълнителна изолация, шумоизолация и уплътнение, а задвижването е оптимизирано за намаляване на вибрациите. Допълнително оборудване.

                 Юридически отказ от отговорност:

                 - Консумацията и пробегът са определени на базата на Директива (ЕС) 2017/1151. Разходът на електрическа енергия и пробегът зависят от конфигурацията на автомобила.

                 - Минимално време за зареждане при постоянен ток DC.

                 Минимално време за зареждане от 10 до 80% при оптимални условия на DC зарядна станция със захранващо напрежение 400 волта, ток 300 A. Времето за зареждане може да варира в зависимост от различни фактори, като околна температура и температура на батерията, както и от използване на допълнителни спомагателни консуматори, напр. отопление.

                 - Стойности за номинална мощност и номинален въртящ момент съгласно Директива (ЕО) № 715/2007 и измененията.

                 [1] Маркираните компоненти са дигитални екстри. За да използвате тези дигитални екстри, трябва да имате личен Mercedes me ID и също така да приемете Условията за използване на дигитални екстри. Освен това превозното средство трябва да бъде сдвоено със съответния потребителски акаунт. След изтичане на първоначалния срок дигиталните екстри могат да бъдат подновени срещу заплащане, при условие че все още се предлагат за съответното превозно средство към този момент. Първото активиране на цифровите екстри е възможно в рамките на 1 година от първоначалната регистрация или операция от клиента, което от двете настъпи първо.

                 [2] Макс. DC зареждане

                 Максимална мощност на зареждане в DC зарядна станция с 400 волта захранване, 300 A ток; максималният капацитет на зареждане зависи от различни фактори, като околна температура и температура на батерията и състоянието на зареждане на батерията при стартиране на зареждането.

                 [3] Mercedes-Benz MobiloVan е валиден за актуалните модели на Sprinter, Vito, Citan. MobiloVan се подновява от сервиз на сервиз при оторизиран сервизен партньор на Mercedes-Benz за период до 30 години.

                 [4] Предлага се само в комбинация с високоволтова батерия с 60 kWh.

                 [5] За да използвате дистанционните функции на Mercedes Benz Wallbox и да получавате актуализации по въздуха, е необходимо приложението Mercedes me, личен Mercedes me ID и съгласие с условията за използване на дигитални екстри. За да получавате актуализациите по въздуха, трябва да се съгласите със съответната актуализация в приложението Mercedes me или да дадете общо съгласие в приложението Mercedes me, за да получавате всички бъдещи актуализации.

                 [6] Не се доставя с автомобила.

                 [7] 22 kW зареждане може да изисква подходящо специално оборудване „AC система за зареждане (AC зареждане 22 kW)“ в зависимост от производителя и превозното средство. Ако това не е така, автомобилът се зарежда автоматично с максималната възможна мощност на зареждане. Максималната мощност на зареждане на зарядната станция трябва да бъде адаптирана към инсталацията нагоре по веригата (напречно сечение на кабела и защита).

                 [8] Съгласно специфичните условия на сервизния пакет за eVito.

                 [9] Системите за помощ и безопасност на водача са само помощни средства и не Ви освобождават от отговорността Ви като водач. Моля, обърнете внимание на информацията в ръководството на потребителя и системните ограничения, които са описани там.

                 Изживейте го на пътя Запитване за оферта за електрически пътнически ван eVito Tourer Моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.
                 Горепосочените лични данни се събират и използват изключително за целта и във времето, необходимо за обработка/изпълнение на искането/запитването и няма да бъдат използвани за други цели.
                 Ако желаете Вашите лични данни да бъдат използвани за следните цели, моля, дайте ни Вашето съгласие:
                 Повече информация относно защитата на личните Ви данни и правата, произтичащи от тях, можете да намерите на страницата:

                 Защита на личните данни